Producten kijken

Dakramen: uitzicht op kwaliteit
Om zorgeloos naar de sterren te kunnen kijken, werken wij met degelijke materialen en merken. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de juiste lichtinval, of de kwaliteit van de isolatie. Daarom kiezen wij voor een Velux dakraam, een probleemloos product met bewezen kwaliteiten. Wilt u er meer over weten, neem dan een kijkje op www.velux.nl.

Dakisolatie: u wilt er toch warmpjes bijzitten?
Wij zorgen ervoor dat u er warmpjes bijzit, en dan doelen we ook op de energierekening. Om die laag te houden, is isolatie natuurlijk van zeer groot belang. Hiervoor gebruiken wij dakplaten of een goed isolerende folie. De oplossing die wij kiezen is afhankelijk van de situatie op het dak, hoewel wij een voorkeur hebben voor de folie in verband met de goede isolerende kwaliteiten. De dakplaten nemen wij af van de merken Opstalan, Unidek en Isobouw. U kunt ook hier een kijkje nemen op www.opstalan.nl, www.unidek.nl of www.isobouw.nl. Wilt u meer weten over dakfolie dan raden wij u het merk Actis aan: www.actis-isolation.com.

Dakpannen: het oog wil ook wat!
Dakpannen zijn er in alle soorten en maten. U kiest bij voorkeur een pan die in technisch opzicht perfect bij uw dak past. Maar het oog wil ook wat. Vandaar dat wij ook rekening houden met het visuele aspect. De dakpannen die wij gebruiken zijn van Koramic of Monier. Op de sites van deze fabrikanten kunt u de dakpannen uitzoeken die uw voorkeur hebben. Koramic: www.koramic.nl of Monier: www.monier.nl.


Alles wat van waarde is, zit onder uw dak. Daarom kiezen wij altijd voor de beste materialen.